Përgjigjur B92 info

Kur do ta zevendesoni kanalin B92info me nje kanal te ri apo edhe disa vite me rradhe do ta kemi ne liste te kanaleve ku shkruan NUK KA ABONIM?! Per nje kohe te gjate nuk keni leshuar kanale te reja, cka po ndodh me platformen tuaj?

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Per cdo risi reth kanaleve ju mbajme te informuar permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Korrik 18 - 13:31
-2

ARBEN

Kur do ta zevendesoni me nje kanal te ri kanalin B92info apo te kalojme ne platforma tjera me te lira!

11 Korrik 18 - 13:36
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ne vazhdimesi punojme qe te kete risi ne platformen tone.Per cdo risi reth kanaleve ju mbajme te informuar permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Korrik 18 - 14:03
-1

ARBEN

A do ta zevendesoni kanalin b92info me nje kanal te ri apo jo ose edhe disa vite do ta transmetoni kanalin b92info te mbyllur nuk ka abonim dhe ta mbani ne listen e kanaleve vetem si numer turp per ju si kompani perderisa rrjetet tjera kabllore shtojne kanale te reja ju nuk shtoni asnje

27 Korrik 18 - 22:01
0

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ne vazhdimesi punojme qe te kete risi ne platformen tone.Per cdo risi reth kanaleve ju mbajme te informuar permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

28 Korrik 18 - 08:21
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu