Përgjigjur Pako e internetit pa limit

Pershendetje,
A ka pako interneti qe ofrohen jasht atyre te listuara ne faqen e ipkos ku ofroni internet deri ne 100mbps down/up pa limit per shtepi private?
Na iku jeta me 15mbps pa limit.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I/e nderuar,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Sa i perket pakove qe i kemi per klient jo biznes i kemi ato te cilat edhe ju jeni informuar permes webfaqes tone, kurse nese don internet me shpejtesi deri ne 100mbps down/up, ju mund te keni pako biznesi mirepo per pako biznesi ju duhet te drejtoheni ne dyqanet tona zyretare dhe te takoheni me agjentet per biznes dhe atje ju informojne per ofertat dhe cmimet.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

10 Korrik 18 - 20:03
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu