Përgjigjur Kanalet HD

Kanalet HD sidomos TopcHANNEL HD dhe Klan HD kane probleme gjate transmetimit fotografia del me nderprerje disa here ju lutem rregullojeni problemin.

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Eshte percjell sugjerimi juaj
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

14 Qershor 18 - 14:42
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu