Përgjigjur Playstation Now

Nuk mundem qe te luaj me shume sesa 5 minuta ne "playstation now" per shkak te internetit (shiko foton).
Interneti i nevojshem eshte vetem 5mbps per te funksionuar ne menyre te rregullt, une kam 10mbps (sipas speedtest.net), por prap se prap maksimumi qe mund te luaj eshte rreth 5 min, e pastaj kualiteti i lojes behet i padurueshem dhe mbyllet loja.
Me respekt,
A. Kralani

Dokumente për shkarkim

0 Bytes

A. Kralani

.

Fajlla shtesë

0 Bytes
12 Qershor 18 - 21:00
0

A. Kralani

Emri i kontrates Luan Kralani

12 Qershor 18 - 21:04
+1

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar z.Kralani
Ju faleminderit qe na keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Rastin e kemi drejtuar ne departamentin perkates, do te kontaktoheni nga ana e teknikes.
Faleminderit
IPKO

12 Qershor 18 - 22:08
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu