Përgjigjur Kredia e mbushur ne IPKO Online u shpenzua pa Arsye

Sod bëra një mbushje 10 EURO Online me anen e Kreditkarteles dhe si zakonisht erdhi Konfirmimi që në Llogarin e IPKO’S u bë një mbushje me vlerë 10 EURO, pastaj bëra një blerje te Pakos 1GB per 7 Dit me vlerë 1.5 EURO (*900*1#), menjeher erdhi Konfirmimi i blerjes. Pas ca sekondave bëra Kontrollin e Llogaris me mesazh *123#dhe morra Konfirmim qe gjrndja e Llogaris sime është 0,18 ct.
Pytja ime ësht: Ku mbeti Mbushja e Llogaris sime, dhe si është mundësia që të zhduken Parat nga Llogaria e IPKO‘S pa asnje Lloj Konfirmimi dhe Arsyeje, dhe a mbrohet Llogaria e Klientit nga ana e IPKO’S. Gjithashtu ju Lutem te na tregoni ku mund te bëhet Ankesa e Klientit ne një inst ituicion të pa mvarur. Si Klient me deshpron Principi dhe Besimi tek IPKO, por jo 10 EURO që për ne Mergimtaret ndoshta jan një Kafe Mengjesi.
Ju Faleminderit për mirkuptim
Arbeni

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben ,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutem na shkruani numrin tuaj qe te kontrollohet ankesa ose na kontaktoni falas ne Qendren e thirrjes 049700700.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

09 Qershor 18 - 13:21
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu