Përgjigjur B92info - OBN (Teletext)

Ne kanalin numer 146 ne vend te kanalit B92info eshte duke u shfaqur TELETEXTi i kanalit OBN.
A po e largoni mesazhin NUK KA ABONIM nga ky kanal dhe ta transmetoni si duhet apo jo?

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutemi keni parasysh që kerkesa juaj do të shqyrtohet dhe do t’u kthehet një përgjigjje sa me shpejte qe te jete e mundur
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

07 Qershor 18 - 15:22
0

ARBEN

E larguat teletexin nga kanali nr146 transmetuat teletexin e kanalit OBN cka ndodhi???

07 Qershor 18 - 15:29
0

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Nuk eshte duke punuar Teletexti i kanalit.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

07 Qershor 18 - 15:31
0

ARBEN

vendoseni perseri teletexin ne kanalin b92info teletexin e kanalit OBN

14 Qershor 18 - 13:47
0

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Falemindertit per sugjerimet
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

14 Qershor 18 - 14:41
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu