Përgjigjur pc

po du me nddru dhomen e pc a vjen teknika me ba lidhjen e rrjetit

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Bajraktari,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Tekniket tane do te vijne te ju ndihmojne vetem ne rastet kur keni problem tenkik me sherbimin tone ose ne qofte se doni te zhvendosni kabullat e instaluara nga ipko ne kete raste duhet te drejtoheni ne njerin nga dyqanet tona kryesore dhe te caktoni terminin aty.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Mars 18 - 20:30
0

ndriqim Bajraktari

Mos duhet me ba pages extra najsen a jo

11 Mars 18 - 20:43
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Bajraktari,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Pagesa eshte 5 euro.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Mars 18 - 21:16
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu