Përgjigjur KërkesëTV: Hrt1

Ju lutem, na mundesoni shikimin e kanalit kroat HRT1 edhe ne platformen kabllore Ipko, sepse ne rrjetet tjera kabllore ky kanal kroat transmetohet e vetem ne Ipko jo. Pas shume e shume kerkesave po dergojme kerkese edhe nje here si shume konsumatore tjere per transmetimin e kanalit HRT1. Shpresojme qe kerkesa te merret parasysh dhe sa me shpejte te transmetohet kanali Hrt1 edhe ne Ipko.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju informojme qe kerkesa juaj eshte percjellur tek departamenti perkates.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

09 Mars 18 - 18:21
+8

ARBEN

A keni arritur te merrni te drejten e transmetimit te kanalit HRT1 Kroat ne ipko apo si gjithmone edhe kjo kerkese hasi ne vesh te shurdher nga ana juaj? Se paku na tregoni ku te drejtohemi qe kerkesat te realizohen e jo si gjithmone te marrim pergjigje te njejte automatike nga ana juaj!

15 Mars 18 - 17:24
+4

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Fillimisht te gjitha kerkesat tuaja i pranojme dhe i shqyrtojme detajisht. Gjithsesi, te drejtat transmetuese per kanale kane disa procedura dhe rregullore te percaktuara per te gjithe. Ne momentin qe fillojme transmetimin per ndonje kanal te ri ju mbajme te informuar permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

15 Mars 18 - 17:36
+4

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu