Përgjigjur Operator ipko

dessha te kam nje kontakt me nej operator sepse kam problem me do numra te ipkos si mund te kontaktoj me email sepse jetoj jasht kosoves

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Bashota ,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Email-i zyrtar eshte .
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

12 Shkurt 18 - 23:07
+2

Arjanit bashota

Sa kushton nje numer i ipkos

13 Shkurt 18 - 08:00
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Bashota ,
Ju njoftojme se numri kushton 3.00euro dhe numri ju vjen me 1000 minuta ose 1000 internet varesisht se cilen ju e zgjedhni, minutat apo MB.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

13 Shkurt 18 - 08:00
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu