Përgjigjur Telefoni mobile

Si mund ta blej telefonin nga oferta blackview a7?

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari Z. Masar,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se telefoni Blackview A7 Pro kushton 99.95 € te cilin mund ta paguani kesh apo deri ne 12 keste permes kartelave bankare te TEB-StarCard, BKT-PrimaCard dhe RaiffeisenBank- GoldCard
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

12 Shkurt 18 - 08:12
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu