Përgjigjur samsung galaxy j5 2017

samsung galaxy j5 2017 me sa këste edhe a është qmimi i njejt

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Dolaku,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se Samsung Galaxy J5 2017 kushton 239.95 € dhe mund ta paguani kesh apo deri ne 12 keste permes kartelave bankare te TEB-StarCard, BKT-PrimaCard dhe Raiffeisen Gold Card
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

08 Shkurt 18 - 19:24
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu