Përgjigjur +383

Kur do te filloj transferi i numrave ne +383 ?

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Astrit,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se prefixi eshte ndryshuar dhe ju nuk keni nevoje qe te ndrroni sim-kartelen pasi qe ne menyre automatike ndrrohet ne sistem
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

07 Shkurt 18 - 21:22
+2

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu