Përgjigjur Sa eshte pagesa mujore

Pershendetje , nese e marr pakon per internet 15mbps e cila eshte 20.30E dhe pakon familjare per TV , cila eshte shuma qe duhet ta paguaj cdo muaj pas shumes se aktivizimit pra e cila duhet paguar cdo muaj ?

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari Z. Mehmeti,
Ju lutem vizitoni faqen e cekur me poshte, aty do ti gjeni te gjitha pakot e kombinuara te cilat ne i ofrojme:

https://www.ipko.com/residental/sherbimet-fikse/sherbimet-e-kombinuara/duo-bundles/

Me respekt
Ipko.

13 Janar 18 - 18:24
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu