Përgjigjur Pairing status

nuk po me bejne programet ne TV. po shenon " check your pairing status". qka duhet me bo ?
Falemnderit

Online Support [5455]

IPKO Staf

I Nderuari Z. Susuri ,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutem na e dergoni emrin e perdoruesit ( username ) si dhe nje numer kontaktues ne menyre qe ta kontrollojme me detajisht ankesen tuaj.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

12 Janar 18 - 19:05
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu