Përgjigjur deri kur vonohet rrjeti ne Lakrisht Pr.se festat

Ju lutem te keni konsiderat per lagjen Lakrishte banesat e reja te Tregtis qe jemi qe nje muaj e gjysme pa kabllor dhe pa internet ...se tash festate fundvitit edhe secili nga ne kami deshir te kemi feste me ipkon ne fund vite ....
JU LUTEMI te nderrmiret sa me pare diqka ....
Ju falmderit dhe urime festat e fundvitit

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Rrezearta,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se kerkesen e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates dhe sapo te kemi pergjigje do ju njoftojme.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

07 Dhjetor 17 - 13:36
+1

Rrezearta

Shpresoj te me jepni lajme te gezueshem sa me pare ...do i gezoni femijet tane ...

07 Dhjetor 17 - 13:39
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

E nderuara znj. Rrezearta,
Sapo te kemi pergjigje do ju njoftojme.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

07 Dhjetor 17 - 13:41
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

E nderuara znj. Rrezearta,
Ju njoftojme se pergjigjen qe e kemi pranuar nga teknika eshte se ne objektin e kompanis Tregtia ne lagjen Laktrishte ka kabllim dhe eshte leshuar sinjali
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

08 Dhjetor 17 - 08:31
+1

Rrezearta

Ju falmderit per pergjigjjen tuaj ..shpresoj qe kerekesa jone e shtruar ne Ipko dhe pagesa eshte bere per transferim te lokacionit ..ju lutemi te kontaktoni nr. 044249650 per kur ekipi juaj mundet me ardhe dhe me kyq ...
Ju faleminderit!

08 Dhjetor 17 - 09:08
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

E nderuara znj. Rrezearta,
Nese e keni bere kerkesen ne dyqan per ndrrim te lokacionit athere duhet ta prisni tekniken ne terminin te cilin ju kane caktuar per instalimin e paisjeve.
E nderuara znj. Rrezearta,

08 Dhjetor 17 - 09:17
0

Rrezearta

ata ishin para 2 jave dhe nuk munden asgje te benin se rrjeti nuk ishte ne obj. keshtu qe tash mbasi paska ardhe rrjeti ne objekt me siguri duhet te me lajmrojn per termin te afert shpresoj!
Ju faleminderit per pergjigjjen tuaj jeni shume te pergjegjshem!

08 Dhjetor 17 - 09:49
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

E nderuara znj. Rrezearta,
Ju lutem na dergoni emrin e kontrates qe ne te kemi mundesi ta kontrollojme rastin e juaj
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

08 Dhjetor 17 - 09:53
0

Rrezearta

kontrata eshte ne emer te burrit Mustafa.Fejzulla tel. 044249650

08 Dhjetor 17 - 10:59
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

E nderuara znj. Rrezearta,
Ju njoftojm se kerkesen instalim e kemi bere dhe sapo te caktohet termini do ju njoftoj teknika se kur mund te vijn per instalimin e paisjeve
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

08 Dhjetor 17 - 13:48
+1

Rrezearta

Ju faleminderit shume jeni ...1 !
Me respekt!

08 Dhjetor 17 - 13:56
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu