Përgjigjur Kanalet Turke

pse nuk ka kanale turke dicka me te mira se kto tre tjerat e di qe keni me shkrujt pergjegje te njejt qe do ju lajmrojm po deri kur ma nese shte vetem ipko digitalb atehere tregoni kalojm ne kujtes.! gjitha te mirat

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Alban,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se per te transmetuar nje kanal te ri na duhet e drejta per transmetim dhe sapo te arrim marrveshjen per te drejten e transmetimit shtohen edhe kanalet tjera te reja.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

05 Dhjetor 17 - 15:21
-4

alban

Ne rregull po ju jeni e vetmja kompani qe nuk ofroni kanale turke Kujtesa ArtMotion TelKos krejt i kan une kuptoj qe ka kanale te Digitalb po ka dikush qe edhe kanalet Turke i shikon. keto kanale qe i keni turke mundeni mi hek asgje nuk na duhen.

Gjitha të mirat

05 Dhjetor 17 - 15:32
+3

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Alban,
Ashtu siq ju kemi njoftu se permomentin nuk e keni te drejten e transmetimit per kanalet turke, dhe sapo te kemi te drejten kanalet do te transmetohen.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

05 Dhjetor 17 - 15:55
-2

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu