Përgjigjur Shumica e kanaleve nuk kan funksion.!

Emri i kontrates eshte Endrit Smakiqi, Kline.
Prej mengjesit te dites se djeshme shumica e kanalve nuk funksionojn. Disa qe mkan bo tash del nuk ka audio ose video e disa del fotografija amo me ngecje si cd e grritht, psh klani nuk bon tani supersportat (jo hd) as ato qe mkan bo sbajn, me kliku te supersport 1 ngrihet veq qajo fotografi e qati kanali rrin! Pse po ndodhin kto edhe a ka mundesi qe ju prej bazes me bo naj restart edhe me hi me i kqyr edhe vet kanalet qka nuk mbajn se besoj qe keni qasje edhe prej atjehit.
Flm pres pergjigje.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Smaikiqi,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutem te na e dergoni emrin e perdoruesit ( username ) si dhe nje numer kontaktues, ne menyre qe ta percjellim ankesen tuaj me tutje.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

03 Dhjetor 17 - 12:23
0

Endrit Smakiqi

Endrit.smakiqi osht username ne kontrat

03 Dhjetor 17 - 13:07
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Smaikiqi,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme qe ankesen tuaj e kemi raportuar tek departamenti perkates dhe per çdo gje do te ju mbajme te informuar.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

03 Dhjetor 17 - 14:26
0

Endrit Smakiqi

Perseri ka problem! ju lutem me i ndreq kto probleme ose nuk mbetet sen tjeter veq me u qkyq prej kontrates me ipkon.

03 Dhjetor 17 - 18:12
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Smaikiqi,
Ju njoftojme qe ankesen tuaj e kemi riderguar tek departamenti perkates dhe per çdo gje do te ju mbajme te informuar.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

03 Dhjetor 17 - 18:52
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu