Përgjigjur ndrrim emri

a ka mundesi me ndryshu emrin musical ne melody tv .... tek kanali 166

Online Support [11276]

IPKO Staf

I nderuari z. Melenica,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Faleminderit per sygjerimin dhe informaten tuaj. Kerkesa eshte percjell ne departamentin perkates.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

14 Nëntor 17 - 23:24
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu