Përgjigjur MusicAl-Melody.TV

Ju lutem,
Beni ndryshimin ne kanalin nr.166 ne Ipko. Kanali MusicAL prej disa ditesh ka ndryshuar emer, tani mban emrin Melody.TV
Shpresojme qe ndryshimin ta beni ne kohen me te shpejte qe eshte e mundur.

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z.ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutemi keni parasysh që kerkesa juaj eshte percjell ne departamentin perkates.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

14 Nëntor 17 - 12:22
+5

ARBEN

A do ta ndryshoni emrin nga MusicAl ne Melody TV apo edhe sa kohe ju duhet?

16 Nëntor 17 - 21:52
+2

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z.ARBEN,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Per cdo ndryshim eventual ju mbajme te informuar.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

16 Nëntor 17 - 21:58
+2

ARBEN

Kur do ta ndryshoni EMRIN e kanalit nga MusicAL ne emrin e ri MelodyTV? Edhe sa kohe ju duhet te emertoni sakte emrin e kanalit 166 ne ipko?

28 Nëntor 17 - 21:37
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z.ARBEN,
Ju njoftojme se kerkesen e kemi derguar ne departamentin perkate dhe per cdo ndryshim eventual ju mbajme te informuar.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

28 Nëntor 17 - 21:46
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu