Përgjigjur Internet me te shpejt se interneti i shpejt

Pershendetje Ipko,
Dua ta di se kur do te ofroni internet me te shpejt se interneti "me i shpejt" i tanishem. Sosht keq me ju afru mesatares tshpejtsis se internetit te shteteve to OECD. Shembull: Ku ta di. 100 down, 100 up. Fiber. Pa limit. Hajt hajt edhe 500 me 500. Sdihet se tfort jeni ju.
Ndoshta muj me downlodu gjera qe jon 50gb+ brenda ores nKosov para se tme vjen vdekja.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se produktet per perdorim individual jane te paraqitura ne webfaqen tone :https://www.ipko.com/residental/sherbimet-fikse/internet/pakot/.
Gjithashtu ju njoftojme se produktet qe ofrohen per biznese jane me kapacitet me te madhe pra prej 100Mbps Dedicated, 200Mbps, 300Mbps etc, me lidhen me fiber dhe alternativa tjera, varesisht se cfare produkti qe ju deshironi qe ta keni.
Pra nese i deshironi keto produkte ju lutem te drejtoheni ne dyqanet tona te shitjes dhe atje ju njoftojne me informata me te hollesishme.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

13 Nëntor 17 - 17:01
-4

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu