Përgjigjur KLAN

Pershendetje pse kanali KLAN TV, kur eshte seriali NENE ndalet po ashtu deri sot ka bere tek Catchup TV me shiku tash e keni jek krejt serialin Nene ju lutem rikthejeni bile se paku ne Catchup TV?!!

Online Support [20]

IPKO Staf

i nderuar,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Seriali i cili emitohet nuk ka te drejta transmetimi prej anes tone keshtu qe ne ate kohe kur ka me u trasmetu seriali "Nena" kanali do te jete i bllokuar.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Tetor 17 - 08:00
0

Arber

Por perse ne Catchup TV ishte aty por tash edhe aty e hoqet vendoseni ju lutem pse nuk keni te drejte te gjitha serialet qe jan transmetuar ne KLAN kan qene te hapura vetem seriali NENE seshte pse?

23 Tetor 17 - 22:35
0

Online Support [642]

IPKO Staf

I nderuar,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Seriali i cili emitohet nuk ka te drejta transmetimi prej anes tone keshtu qe ne ate kohe kur ka me u trasmetu seriali "Nena" kanali do te jete i bllokuar.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

23 Tetor 17 - 23:48
0

Arber

Mund ta thuni arsyen pse nuk ka te drejte? te gjitha serialet e tjera kan te drejte vetem seriali Nene ska te drejte? pse

24 Tetor 17 - 13:07
0

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuar,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Seriali i cili emitohet nuk ka te drejta transmetimi ne Kosov prej anes tone keshtu qe mungojn licencat transmetimi eshte per Clan te Shqipersi, ku ne Kosov nuk ka te drejt transmetimi, besoj qe kjo ju mjafton, dhe ne ate kohe kur ka me u trasmetu seriali "Nena" kanali do te jete i bllokuar.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

24 Tetor 17 - 13:14
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu