Përgjigjur sport 1 2 3 4 5

pse po mbyllen s
portat kur po fillojn lojt ss1 ss2 ss3 ss4 ss5 edhe pse jan te paguar

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Rushiti,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutem na njoftoni se per cilat loje po bllokohen kanalet e sportit, nese e keni fjalen per kampionatin Gjerman, Champions League dhe Europa League, ne ju njoftojme se kohen kur luajn keto loje kanalet e super sportit ndalet pershkake se nuk e kemi te drejten e transmetimit.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

10 Tetor 17 - 21:19
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu