Përgjigjur Si eshte kodi per transferim kredie nga nje telegon ne tjetri.?

Cili eshte kodi per transferim kredie nga nje telefon ne tjetrin?

Online Support [11276]

IPKO Staf

E nderuara znj. Berisha,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Transferoni kredi nga telefoni juaj mobil te të afërmit tuaj, sa herë që dëshironi. Transferimin e kredisë e kryeni duke thirrur:
*124* shuma e kredisë *049xxxxxx#
Prano konfirmimin dhe thirr përsëri: *124#
Transferimi është kompletuar.

Minimumi dhe maksimumi i dërgimit
Minimumi i dërgimit të kredisë është: 1 EUR.
Maksimumi i dërgimit të kredisë është: 50 EUR.
Cmimet për transferimin e kredisë i gjeni më poshtë:
SHUMA PËR TRANSFER TARIFA
1 0.15 €
2-5 0.20 €
6-10 0.50 €
11-15 1.00 €
16+ 1.50 €
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

08 Tetor 17 - 14:09
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu