Përgjigjur You have insufficient credit

Pershendetje.
Qe 2 jav qe e kom regjeneru kartelen e re te ipkos po vazhdon mem ardh mesazhi ''you have insufficient credit'' Facetime e kom off , I message off ,Data mobile off . Ndoshta patjeter duhet me mbush llogarin po njehere nuk osht kah me duhet ky numer . Ps deri 300 mesazasha ndite me vine me kete ''You have insufficient credit''
Ju lutem ndihme . Faleminderit paraprakisht .

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Besir,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Nese nuk keni kredi ne numrin tuaj dhe inicohet ndonje mesazh nga telefoni juaj vazhdimisht pranoni nje mesazh te tille. Gjithsesi, nese keni ndal aplikacionet e cekura me larte provoni te ristartoni telefonin tuaj ose t'a ndrroni ate dhe nuk pranoni sms te tille.

Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

07 Tetor 17 - 19:43
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu