Përgjigjur Problem me VoD

Pershendetje
Koheve te fundit kam problem me sherbimin VoD pasi qe video dhe audio nuk jane ne sinkronizim, pra audio vonohet rreth 1 - 2 sekonda ne krahasim
me video.
Kam provu me e kthy ne gjendje fillestare e poashtu e kam nderru ethernet kabllin po nuk kam mund me ba zgjidhje.
Faleminderit

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. Hasani,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutem na tregoni a eshte problemi per secilin event apo eshte per ndonje event te posacem.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

13 Shtator 17 - 08:06
+2

dren hasani

Problemi eshte ne cdo event qe shikoj

14 Shtator 17 - 15:48
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Hasani,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutem na tregoni emrin e kontrates dhe nje numer kontaktues .
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

14 Shtator 17 - 15:55
0

dren hasani

Lumnije Hasani, Ferizaj
044 856 296

14 Shtator 17 - 15:59
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Hasani,
Ju njoftojme se rastin e kemi derguar ne departamentin perkates dhe pas verifikimit te problemit do te intervenoje teknika perkatese.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

14 Shtator 17 - 16:11
+1

dren hasani

Faleminderit per pergjigjet e shpejta!!

14 Shtator 17 - 16:13
+1

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Hasani,
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

14 Shtator 17 - 17:02
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu