Përgjigjur Hayat Plus Teletext

Ju lutem a ka mundesi ta mundesoni ne ipko te mund te qasemi ne teletext te kanalit Hayat Plus. Shpresojme qe kerkesa te merret parasysh dhe qe sherbimi i teletext ne kanalin Hayat Plus te na mundesohet sic ishte dikur.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se kerkesen e kemi derguar ne departamentin perkates.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

12 Shtator 17 - 17:28
0

ARBEN

OK. Jemi ne pritje se kur do ta mundesoni serish sherbimin e teletextit ne kanalin Hayat Plus.

12 Shtator 17 - 17:36
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Shpresojme se ky sherbim do te mundesohet.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

12 Shtator 17 - 17:55
0

ARBEN

a do ta mundesoni perseri sherbimin e teletext ne kanalin hayat plus? akoma jemi ne pritje

13 Shtator 17 - 17:28
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju njoftojme se nuk kemi mundesi me aktivizu sherimin e teletex-it pasi qe vet kanali Hayat nuk e ka keshtu qe kete kerkese ju duhet ta beni te televizioni Hayat Plus
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

13 Shtator 17 - 17:46
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu