Përgjigjur Te nderuar, jam klinet i juaji me shume se tri vite, me intereson a eshte e mundur pakoja aktuale te cilen e kam parapaguar per nje vit te ritet shpejtesia e internetit, dmth pakoja ime eshte duo premium hd

Pakoja ime eshte duo premium hd, a ka mundesi te me ritet shpejtesia e internetit nga 10 mb ne 15 ose 20 mb.
Pakoja ime eshte pararpaguar per 1 vit . Ju lute me lajmeroni

Online Support [11276]

IPKO Staf

I nderuari z. Shehu,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Pakot me parapagim jane te dizajnuara te funskionojne per kohen e caktuar qe jane parapagu paraprakisht dhe nuk kane mundesi te ndryshohen deri ne perfundim te tyre.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Shtator 17 - 12:56
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu