Përgjigjur Pakot TIP

Pershendetje ipko,
Sa kushton cmimi i minutave shtesë tek pakoja TIP Ndryshe nëse hargjohen minutat e pakos brenda muajit?
Faleminderit,
Enesi

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. Toska,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Mvaresisht prje pakos te cilen e keni pastaj, ju lutem na dergoni numrin qe te ju tregojm sa ju kushton cmimi i bisedes masi i shpenzoni minutat e pakos Tip.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Shtator 17 - 10:32
+1

Enes Toska

Une kam pako postapid per momentin, pakon Plan 2.
Pakot TIP jane prepaid apo?

11 Shtator 17 - 10:41
+1

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. Toska,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Pakot tip jane per klienta prepaid.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Shtator 17 - 10:49
0

Enes Toska

Po, ne rregull qe eshte pako prepaid. Une po planifikoj me e nderpre pakon postapid dhe per kete arsye ju dergova pyetjen se sa kushtojne minutat shtesë tek pakoja TIP Ndryshe nëse hargjohen minutat e pakos brenda muajit?
Faleminderit

11 Shtator 17 - 10:54
+1

Online Support [11276]

IPKO Staf

I nderuari z. Toska,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Nese ju shpenzohen minutat e pakos TIP atehere numri kthehet ne funksionin me cmimet e tarifes standarda "Fol me ton". Ne vegezen e meposhtme i gjeni cmimet e tarifes "Fol me ton":
https://www.ipko.com/residental/telefonia-mobile/tarifat/me-parapagim/
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Shtator 17 - 11:26
+2

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu