Përgjigjur Wod

Si behet aktivizimi i wod permes kablles, flm.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Granit,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Fillimisht ju duhet te keni kontrate me ne dhe te keni resiverin SmartBox (Hd). Lidhja behet me internet permes Lan kabllit nga Routeri juaj.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

09 Shtator 17 - 23:48
+1

Granit

E kam kontraten 1 vjeqare premium hd, kabllen e kam lidhur me router, po problemi o te ip, edhe opcionet internet-lokale dhe auto-manuel pastaj ruaj, si duhet te jen opcionet.

10 Shtator 17 - 09:11
0

Online Support [11276]

IPKO Staf

I nderuari z. Granit,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutem na shkruani emrin e kontrates dhe nje numer telefoni kontaktues qe ta kontrollojme ankesen tuaj.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

10 Shtator 17 - 09:27
0

Granit

Kadri Sylaj, Gjilan, Dardania 1, rr 13/4 nr kontaktues 044 869 610, Ju Falemnderit.

10 Shtator 17 - 09:30
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu