Përgjigjur T HD

Pershendetje ipko a ka mundesi ta rregulloni kanalin nr 10. T HD sepse nuk e ka ekranin te plote? Vetem shikojeni kanalin dhe do e kuptoni ku e kam fjalen. Ntm

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. Pasho,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ankesen tuaj e kena percjell ne departamentin perkates.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

10 Gusht 17 - 08:00
-2

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu