Përgjigjur Ipko Pika

Pershendetje , kame 61 pike dhe dashta me i shendrru ne minuta , a ka oferta me i konvertu piket ne minuta ?

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Edison,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Nuk kemi ndonje oferte qe ju mund ti konvertoni piket ne minuta.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

08 Gusht 17 - 09:10
+2

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Edison,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju kerkojme falje per pergjigjen me larte te cilen ju kemi pergjigj gabim,
Ne ju njoftojme se kemi oferet ne te cilen mund ti konvertoni pikat ne minuta dhe sms-a pra 100 pike mund ti konvertoni ne 50 minuta dhe 50 sms-a, validiteti i minutave dhe sms-ve eshte 7
Konvertimin e pikave ne kete oferte mund ta beni permes portalit https://pika.ipko.com/
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

08 Gusht 17 - 16:08
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu