Përgjigjur Internet

per momentin gjendem ne turqi si mundem me rimbush internetin ne kartel

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. Fidan,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutemi ju lutem qe te na dergoni numrin tuaj qe ta kontrollojm ku qendron problemi.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

12 Korrik 17 - 22:58
0

Fidan

une kam 20 euro ne kartel po nuk po di si te rimbush me inter net nese mundesh me rimbush 1 GB neser ne mbramje kthehem ne kosov

12 Korrik 17 - 23:15
0

Fidan

??+386 4 957 0807??

12 Korrik 17 - 23:19
0

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. Fidan,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Numrin te cilin na kendi derguar nuk ka kredi te mjaftushme per ta aktivizuar pakon.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

12 Korrik 17 - 23:38
0

Fidan

e keto 20 euro qka jan nuk jan kredi !?

Fajlla shtesë

36410-33760-img_1242.png 106.8 KB
12 Korrik 17 - 23:55
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Fidan,
Ju njoftojme se kredia qe ju shfaqet prej 20.24 EUR eshte per pakon Diaspora qe ju e keni aktivizuar dhe nuk mund ti perdorni per thirrje, dergim te sms-ve apo aktivizimin e ndonje pakoje tjeter.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

13 Korrik 17 - 09:34
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu