Përgjigjur Tv Puls nr.266

Kanali nr.266 TV PULS nuk ka sinjal askund, ju lutem rregullojeni problemin dhe rikthejeni kanalin ne transmetim. Faleminderit

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se rastin e kemi derguar ne departamentin perkates.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

10 Korrik 17 - 08:45
+1

ARBEN

Perseri nuk ka transmetim ne kanalin 266 PulsTV. Ju lutem rregullojeni problemin dhe rikthejeni kanalin ne transmetim.

11 Korrik 17 - 17:16
0

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju njoftojme se rastin e kemi derguar ne departamentin perkates.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

11 Korrik 17 - 17:27
0

ARBEN

Ende nuk ka transmetim ne kanalin 266 PulsTV. Ju lutem rregullojeni problemin dhe rikthejeni kanalin ne transmetim.

14 Korrik 17 - 14:08
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Sapo te jemi te gatshem per transmetim ky kanal do te rikthehet
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

14 Korrik 17 - 14:24
0

ARBEN

Ende nuk ka transmetim kanali nr.266 Tv Puls ne Ipko. Kur do rikthehet ne transmetim?

17 Korrik 17 - 15:08
0

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Sapo te jemi te gatshem per transmetim ky kanal do te rikthehet
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

17 Korrik 17 - 15:10
0

ARBEN

a ka pergjigje nga ju se kur do te transmetohet perseri kanali TV PULS nr 266 ne IPKO?
poashtu kanali b92info a eshte vendosur me cilin kanal do te zevendesohet?

20 Korrik 17 - 19:58
+1

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Ju njoftojme se problemi per mos transmetimin e ketij kanali eshte te televisioni TVPuls dhe kur te rregullohet nga ana e tyre kanali do te leshohet ne transmetim, pra ipko nuk mund te beje asgje sa i perket ketij problemi, kurse ne lidhje me transmetimin e ndonje kanali tjeter ne vend te B92 nuk kemi ndonje informate se a do ta zevendsojme me ndonje kanal tjeter .
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

20 Korrik 17 - 21:35
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu