Përgjigjur Kerkese

Dua te ju parashtroje kete kerkese, pasi qe kam pare qe per kete kanal ka pasur kerkesa shum dhe mundesisht ju lus qe te shtoni kanalin 21MIX te plaftormes 21MEDIA shtojeni! Please

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuari z. Arber,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutemi keni parasysh që kerkesa juaj eshte percjell ne departamentin perkates.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

21 Prill 17 - 15:54
-1

Arber

Ju kisha lutur ta shtoni!! Pasi qe eshte nje kanal i mire

21 Prill 17 - 18:47
+6

Arber

Aka mundesi te shtoni edhe kanalin KLAN PLUS ju lutemi!!

26 Prill 17 - 14:51
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu