Përgjigjur ULTRA HD - TELEFONI FALAS

Pershendetje, sot duke shfletuar faqen tuaj te internetit po shoh qe te gjithe shfrytezuesit biznesor kane te drejten e nje telefoni e konkretisht te pakos ULTRA HD PRO ne vlere prej 330 euro, a mundem me dite pse mua nuk me eshte ofruar nje i tille....?

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Melenica,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutem na dergoni emrin e kontrates se biznesit dhe nje numer kontaktues ne menyre qe te kontrollohet ankesa juaj.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

19 Prill 17 - 18:11
+1

Avni Melenica

Kontrata eshte ne emer te OJQ 22 MAJI dhe numri eshte 049 592 155

19 Prill 17 - 18:19
+1

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Melenica,
Ankesa eshte percjellur tek departamenti perkates dhe mbetet te kontaktoheni nga personi me te cilin keni realizuar kontraten per biznesin tuaj.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

19 Prill 17 - 20:44
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu