Përgjigjur SuperSport HD

Ju lutem te shtoni kanalet SS6 dhe SS7HD. Gjithashtu emertoni drejt kanalet Eurosport shtojani indexin kanalit EuroSport HD bejeni EuroSport 1 HD.
Shpresoj qe kjo kerkese te realizohet me sukses Naten e mire

Online Support [11276]

IPKO Staf

I nderuari z. Pasho ,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Kanalet e lartecekura te platformes SS shtohen ne listen e kanaleve ne rastet kur ka evente sportive qe nuk gjejne hapesire per transmetim ne kanalet ekzistuese standarde. Me kete rast keto kanale shtohen si alternative per te pas mundesi mu transmetu keto lloj ngjarje. Sa i perket permbajtjes se kaneleve ne pergjithesi ne vetem e transmetojme sinjalin dhe nuk jemi pergjegjes per programin e transmetuar.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

18 Prill 17 - 20:22
-1

Alban Pasho

Te dielen Freiburg - Leverkusen transmetohet ne SS7 HD. Ku ta shohim ne ndeshjen pasi qe kanali SS7 nuk shfaqet ne liste

18 Prill 17 - 20:50
+6

Alban Pasho

Poashtu kanalet B92 info dhe Wedding Channel nuk punojne.
Kerkoj pergjigje per kete dhe qeshtjen e pare??!!!

18 Prill 17 - 21:16
+6

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu