Përgjigjur modem wifi

Pershendetje, a mund te kaloj prej modemit te thjesht te internetit qe ka ipko, ne modemin e ri wifi qe kam degjuar qe e keni ??

Online Support [11276]

IPKO Staf

I nderuari z. Syla,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Funksionin e sherbimit wifi mund ta keni edhe permes ruterit qe mund ta lidhni pas modemit tone. Modemat qe i kemi wifi ne perdorim jane per kontratat e caktume dhe per me shume informata ju lutem drejtohuni ne njeren nga dyqanet tona.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

17 Prill 17 - 17:44
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu