Përgjigjur TV programe

Pershendetje te nderuar , Deshta vetem nje pytje, a e keni vrejt pse , nese e qet kanalin National Geographic edhe Travel Channel funksionojn perfekt titrat , po nese i qet tnjojta kanale vetem HD emisioni osht i njejt ama titra nuk kaa, dmth qeto dy kanale ne formatin HD nuk kan titra .

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Albert,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju informojme qe kemi kontrolluar kanalet e cekura me larte ne formatin HD titran funskionojne dhe nuk ka ndonje problem. Ju lutem provoni t'i aktivizoni manualisht permes dirigjuesit, nese hasni ne ndonje problem na informoni.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

09 Prill 17 - 22:40
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu