Përgjigjur Kanalet FOX - Titrat problem

Ju lutem rregulloni problemin me titrat ne kanalet FOX dhe FOX LIFE ne platformen Ipko sepse ka disa dite qe titrat nuk po funksionojne.
Dy kanalet FOX dhe FOX LIFE transmetojne ne satelit ne platformen DigitAlb ne keto frekuenca, qe ju lutem ti vendosni sakte qe te mos kemi problem me titra dhe me transmetim te kanaleve FOX ne Ipko:
Sateliti: Eutelsat W2 @16East, Frekuenca: 10886, Polarizimi: Horizontal, Symbol rate: 30.000

Online Support [20]

IPKO Staf

I nderuar,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju lutemi keni parasysh qe eshte percjell tek personat pergjegjes.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

20 Mars 17 - 23:10
-3

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu