Përgjigjur Film Hits+1

Pse eshte larguar nga lista e kanaleve te IPKOs kanali Film Hits+1 (kanali i cili ishte i renditur ne listen e kanaleve ne numrin 89) ?
Ju lutemi te na jepni arsyen e largimit te kanalit Film Hits+1 nga platforma Ipko.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben ,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju informojme qe kanali Hits + eshte larguar nga platforma Digitalb dhe nuk do te transmetohet me as ne platformen tone.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

20 Mars 17 - 22:39
0

ARBEN

Po, sapo u informova nga DigitAlb se kanali ka ndaluar se transmetuari edhe ne satelit, shpresojme qe do te zevendesohet kanali me ndonje kanal te ri.

20 Mars 17 - 22:41
+4

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Arben,
Per cdo kanal te ri ose ndryshim eventual ju mbajme te informuar permes kanaleve tona informuese.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

20 Mars 17 - 23:11
+1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu