Përgjigjur Bba9 me sms

A ka mundesi me dite a vjen naj konfirmim pasi ta dergoj sms sepse mua nuk po me vjen asnje konfirmim ....sms eshte pranuar

Dokumente për shkarkim

Online Support [11276]

IPKO Staf

I nderuari z. Melenica,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Javen e pare eventi eshte pa pagese per te gjithe klientet, pagesa per momentin nuk eshte realizu mirepo ne perfundim te javes se pare do te mund te behet pagesa dhe do te njoftoheni paraprakisht permes mjeteve tona te komunikimit per menyren e realizimit.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

19 Mars 17 - 09:36
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu