Përgjigjur Bba mbushje permes telefonit

A do te mund te bejme abonim permes telefonit per kanalet big brother....

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuari z. Melenic ,
Ju faleminderit qe keni kontaktuar njesine e Kujdesit për Klientë në IPKO.
Ju informojme qe aktivizimi per BigBrother mund te behet permes sms-it me tekst: Numrin e Smartkarteles tuaj (duhet te jete me -"vize") dhe mesazhi te dergohet ne numrin 55004.
Çmimi per aktivizim: 14.70€
Kanalet ne renditje jane numer 176 dhe 177.
Faleminderit per mirekuptimin tuaj!
Me respekt,
IPKO

18 Mars 17 - 19:53
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu