Përgjigjur Verifikoni ciftezimin e karteles?

Para 1 ore e gjys e kemi paguar reseverin .po tash po e qet verifikoni ciftezimin e kartes qka me bo ?per mu ndreq

Online Support [1172]

IPKO Staf

I nderuari z.Salihu
Ju falemnderit qe na keni shkruar te Kujdesi per Kliente i IPKO-s.
-Ju lutem na shkruani emrin e kontrates tuaj (numrin e smart karteles) si dhe nje numer tuajin per kontakt ne menyre qe te ju kontaktojme per qdo rast.

Ju falemnderit,
Me respekt,
IPKO.

30 Dhjetor 16 - 20:56
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu