Përgjigjur Supersport skema

Mirdita ju kam shkrujt edhe para 1 jave keni thon qe e keni dergu e departmentin perkates edhe prap kurgjo. A e keni ndermend me bo update orarin a jo? Mos jepni pergjigje kot po kryni pun

Online Support [1172]

IPKO Staf

I nderuari z.Kremtim
Ju falemnderit qe na keni shkruar te Kujdesi per Kliente i IPKO-s.
Ju njoftojme qe kerkesen tuaj e adresuam per te njesia perkatese per shqyrtim dhe ne momentin qe kemi ndonje informate do ju njoftojme.

Ju falemnderit,
Me respekt,
IPKO.

30 Dhjetor 16 - 20:54
-1

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu