Përgjigjur Pika

Pershendetje,
Si mundem me i shfrytezu pikat per pakon Premium HD?

Online Support [11276]

IPKO Staf

I nderuari z. Gazi,
Ju faleminderit qe na keni shkruar te Kujdesi per kliente.
Per momentin ne programin PIKA nuk perfshihet pako Premium e televizionit dixhital per tu konvertu pikat. Per me shume informata rreth dhuratave dhe mundesive per programin PIKA ju lutem te vizitoni vegezen e meposhtme:
pika.ipko.com/
Cdo te mire
IPKO

29 Dhjetor 16 - 21:57
+2

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu