Përgjigjur Si ka mundesi te zbuloj thirrjet e pa njohura ?

A ka mundesi te zbulohen thirrjet e pa njohura ose unknown calls ( qe behen drejt numrit tim)

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. Mehmeti,
Ju faleminderit qe na keni kontaktuat te kujdesi per kliente.
Qe te aktivizoni kete sherbim duhet te shtypni ne mseazh komentin "trego numerin" dhe kete mesazh ta dergoni ne numerin 50505, ndersa qmimi per kete sherbim kushton 0.51 EUR
Cdo te mire
IPKO

25 Tetor 19 - 20:03
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu