Përgjigjur Username dhe password tvim

a ben ta di username dhe password per bersand haçku peje per tvim?

Online Support [20507]

IPKO Staf

I nderuar z. ARBEN
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Qe te kemi mundesi te konfirmojme te dhenat ju lutem na dergoni numerin e smart karteles. Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

03 Tetor 19 - 16:53
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu