Përgjigjur Kerkese: ORA TV dhe ORA NEWS

Pershendetje,
ju lutem qe pas largimit te kanalit KLAN ALBANIA nga Ipko, shprehim kerkese qe te mundesoni shikimin e kanaleve ORA TV dhe ORA NEWS ne platformen tuaj televizive.

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. ARBEN
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Kerkesen e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

24 Shtator 19 - 20:14
+6

ARBEN

Ju lutem edhe sa kohe ju duhet ta transmetoni kanalin ORA TV dhe kanalin ORA NEWS nga DigitAlb edhe ne Ipko?

14 Shkurt 20 - 18:38
0

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. ARBEN
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme qe IPKO ne vazhdimesi eshte duke punuar per te pasuruar listen e kaneleve dhe per te ofruar risi tek klientet besnik. Ne momentin qe te kemi ndonje risi ne listen e kanaleve do te njoftoheni ne kohe permes kanaleve tona te komunikimit.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

16 Shkurt 20 - 23:20
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu