Përgjigjur Shfaqja e numrit

Si duhet te shfaqet numri kur telefonoj ndonjë person se kam problem sa her telefonoj nuk i del numri im
E kam prek *31# e tash nuk po di qysh me hek per me dal numri kur telefonoj?

Dokumente për shkarkim

0 Bytes

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. Canziba
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojm se duhet te shkoni ne settings call settings dhe aty e keni opcionin ( show Caller ID) qe duhet ta aktivizoni.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

04 Shtator 19 - 08:53
0

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu