Përgjigjur Tv TEMA nga Shqiperia

Pershendetje, pas largimit te kanalit KLAN nga ipko, ju lutem kerkojme nga ju qe te transmetoni kanalin TV TEMA nga Shqiperia i cili transmetohet edhe ne Digitalb satelit. Shpresojme qe kerkesa te merret parasysh dhe qe kanali TV TEMA te transmetohet ne IPKO sa me shpejte te jete e mundur!

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. ARBEN
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ju njoftojme se kerkesen e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

04 Shtator 19 - 08:50
+6

ARBEN

Akoma jemi ne pritje te kanalit TV TEMA ta transmetoni ne Ipko.

22 Shtator 19 - 15:53
+4

Online Support [5455]

IPKO Staf

I nderuar z. ARBEN
Ju faleminderit qe keni kontaktuar te kujdesi per kliente.
Ashtu siq ju kemi njoftuar se kerkesen e juaj e kemi derguar ne departamentin perkates.
Faleminderit per mirekuptim,
IPKO

24 Shtator 19 - 20:13
+4

Kam harruar fjalëkalimin

Kyçja

Regjistrohu